Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Alelumum yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakarak belirli yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) belli durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik çabucak bapnın kolaylıkla açılması midein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, muvafık fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler şiddetli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet muhtevain yeğleme edilir.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Yangın Kapısı Onlar yangın baplarının kesinlikle açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında herhangi bir uzmanlık düzı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yaraşıklı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli temellı kriterler görüş önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page