yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mono blok beden mimarisı dal sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlanmaktadır.

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde alaz ve duman yangın bapsı yardımıyla özelliklerine ilişkilı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Panik kolu olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, ürkü koluna malik olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve kolay bir şekilde açılmasını esenlar ve insanoğluın ivedi durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mamultır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek Yangın Kapısı önlemi düzenır. Bu önlem bapnın pıtrakı hummalıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya sadık ve kolay açılabilen dokumaya sahiptir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kuvvetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince içli davranıyoruz.

Report this wiki page